Cartes al director

Les cartes trameses a aquesta secció han d’anar signades, no se’n publicarà cap amb pseudònim. Ressò es reserva el dret de seleccionar-les i resumir-les quan ho cregui oportú, així com de no publicar cap carta que inclogui insults i desqualificacions personals o imputacions delictives que no s’acompanyin amb una denúncia.

He llegit i accepto les condicions

Revista Ressò l’informa que les dades personals que ens proporcioni omplint el present formulari seran tractats per ASSOCIACIÓ GRUP EDITOR FARNERS com responsable d’aquesta web.
La finalitat de recollida i tractament de les dades personals que li demanem són per l’enviament de circulars, promocions i ofertes dels nostres serveis.
Legitimació: Al marcar la casella d’acceptació està donant el seu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.
Com a usuari i interessat l’informem que les seves dades estaran ubicades en els servidors de ASSOCIACIÓ GRUP EDITOR FARNERS.
Si vostè no introdueix les seves dades personals que apareixen en el formulari com a obligatòries no es podrà atendre la seva sol·licitud.
Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat així com la limitació o oposició a les mateixes al mail albert@ressocat.